NLM-UNG/FRIVILLIG

NLM-ung er en komité fra New Life Mission hvor formålet er å engasjere unge mennesker til å hjelpe andre. Målgruppen for seksjonen er 18-30 år.

Hvorfor bli med i NLM-ung? Vi tror på at vi lever i en verden der man skal hjelpe hverandre, og med engasjement, tid og penger være med å forandre liv. Det er ikke alltid det vi tror skal hjelpe som er til størst glede for folk. Ved å bidra på din egen måte lyser du opp noen andres hverdag, i tillegg til din egen. Om man blir månedsgiver; hva går pengene til? NLM-ung har valgt å fokusere på tre formål:

1. Aktiviteter for barna på barne- og ungdomshjem.
2. Matprosjekt sammen med jeeplinjen.
3. Utdanning.

Du kan gi 60 kr og forandre liv. Vi har en sum på 60-90 kr i måneden, men det er selvfølgelig mulig å gi en valgfri sum under eller over det.

Frivillig:
Vil du være tilstede og hjelpe til i organisasjonen i Kenya? Da bør du bli frivillig og få ditt livs største opplevelse og føle på gleden over å hjelpe andre. Hva gjør man som frivillig? Du kommer til å få se de ulike delene av organisasjonen og hjelpe til i det daglige arbeidet. Alt fra å lage mat til barna på barnehjemmene til å hjelpe til i førskolen, jobbe på klinikken, aktivisere barna og mye mer. I helgene har du fri og kan benytte anledningen til å nyte varmen eller besøke nasjonalparkene og se «the big five». Hvor lenge er man i Kenya? Det er fleksibelt, men vi anbefaler mellom fire og åtte uker. For spørsmål og interesse, kontakt Tobias Kinn på
tobias@newlifemission.no

Følg oss på sosiale medier for mer info:

Instagram
Facebook

 

VÆR MED Å BIDRA DU OGSÅ!