New Life Mission | Vi bekjemper fattigdom!

Kirker

New Life Mission er en kristen organisasjon som har mange kirker i Kenya.

I Ongata Rongai, 20 km utenfor hovedstaden Nairobi, ligger hovedkirken som ble bygd på 80-tallet. Idag har menigheten vokst til å ha tre gudstjenester hver søndag, med rundt 2500 medlemmer.  Menigheten er aktiv på mange måter og er fylt med ulike former for virksomheter og aktiviteter, for å imøtekomme alle behov hos barn, ungdom og eldre. Hver søndag treffes opptil 500 barn og ungdom i ulike menigheter.  For mange er søndagen dagen man kommer bort fra hverdags stresset.  Der omgås man med venner og bekjente i et vakkert og fredelig miljø og sammen dele det kristne samfunnet.  Pastor Muli leder den daglige virksomheten i kirken, med et stort team av ulike medarbeidere og menighetsledere.

Mashuru kirke er en utpost som ligger 130 km sør-øst fra Nairobi.  Menigheten her i massailand, har mange aktive medlemmer og mange nye menigheter har blitt startet opp over årene.  I dag har det vokst frem 13 nye menigheter i dette området. Virksomheten i Mashuru ledes av Pastor Henry, som har et team med flere evangelister og pastorer som hjelper til ute i de lokale menighetene. Mange mennesker får oppleve frelse, utvikling og forandring.

Menighetenes virksomheter varierer med alt ifra:

– Hjemmegrupper
– Bibelklasser
– Bønnemøter 
– Søndagsskole 
– Ungdoms virksomhet
– Korsang
– Lunsjmøte hver dag
– Hjemmebesøk 
– Nattmøter
– Friluftsmøter 
– Evangelisering i fengsler
– Evangelisering på internatskole

Bli månedsgiver

Kontinuerlig støtte på en valgfri sum som gir organisasjonen en mulighet til å legge opp strategier for barnets fremtid. 

Gi en gave

New Life Mission Kenyas Vipps-nummer er 151515. Merk gjerne betalingen med hva du ønsker å støtte.

Vårt kontonummer er 1280.60.71747 (gebyrfri overføring)