New Life Mission | Vi bekjemper fattigdom!

Lifebag

Mange aleneforeldre møter økonomiske utfordringer, og sliter med å dekke skolepenger, husleie og matkostnader. Lifebag er et prosjekt der kvinner fra slummen og andre fattige områder lager håndflettede vesker av resirkulert plast.

Lifebag-prosjektet skaper muligheter for kvinnene til å oppnå selvforsyning og kontroll over hverdagen.

30 % av inntektene fra salg av Lifebags går til produksjon, administrasjon og levering, samt lønn til kvinnene som fletter.  En kvinnes lønn tilsvarer en kenyansk sykepleiers lønn.  De resterende 70 % er rettet til New Life Missions ulike sosiale prosjekter, som du kan lese mer om her på nettsiden vår.

Historie

Lifebag prosjektet startet i Norge og Sverige i 2016, etter at en gruppe nordmenn besøkte en kvinne som holdt på med å flette vesker.
Etter å ha kjøpt alle veskene hennes og solgt dem i Norge, begynte fire kvinner fra slummen regelmessig å besøke New Life Mission for å delta i opprettelsen av det nå berømte Lifebag prosjektet.

I dag er det cirka 40-50 kvinner som jobber med å flette vesker.   Kvinnene har valgt å kalle vesken Lifebag, som et symbol på dens rolle i å forandre liv og skape en fungerende hverdag.
Her kan du lese mer om Lifebags historie

Ønsker du å kjøpe Lifebag?

  • Besøk vår Instagram @carryalifebag for å se alle våre vesker og for å finne ambassadører som selger i de forskjellige områdene i landet. Hvis det ikke er noen i nærheten av deg, kan du sende oss en melding så hjelper vi deg.

Bli en Lifebag-ambassadør!

  • Bli en del av vårt ambassadørteam og selg Lifebags. Det er ingen krav om at du må selge et spesifikt antall Lifebags. Alle ambassadørene engasjerer seg frivillig og på ideell basis. Hvis du er interessert, kontakt oss på vår e-postadresse vegard@newlifemission.no eller ring Liv Inga på mobil 48033588, så deler vi mer informasjon om prosjektet.

Bli månedsgiver

Kontinuerlig støtte på en valgfri sum som gir organisasjonen en sjanse til å legge opp strategier for barnets fremtid. 

Gi en gave

New Life Mission Kenyas Vipps-nummer er 151515. Merk gjerne betalingen med hva du ønsker å støtte.

Vårt kontonummer er 1280.60.71747 (gebyrfri overføring)