NEW LIFE MISSION PÅ FACEBOOK - SE VÅRE VIDEOER

Ønsker du å få enda bedre innsyn i hva New Life Mission arbeider med? Vil du se menneskene du som giver hjelper? Følg New Life Mission på Facebook da vel! Her får du se bilder og videoer av livet på NLM i Kenya, i tillegg til informasjonsvideoer laget av operativ leder og styreleder Annikki og Karl Erik Hagström (lenket under).

Video om Samaritan barnehjem
Video om arbeid i slummen

 

VOLD MOT BARN ØKER I VANSKELIGE TIDER

Massaijenta Gloria (ikke hennes ekte navn) er 13 år gammel og har blitt reddet fra omskjæring av New Life Mission. Gloria er oppvokst med familien sin i et av massaiområdene. I hemmelighet begynte moren og mormoren hennes å planlegge omskjæringen hennes. Glorias søster fikk rede på dette og informerte henne om hva som var på gang. Hun anmeldte dette til områdesjefen som i sin tur anmeldte det til kontoret for barnebeskyttelse. New Life Mission ble spurt om å ta imot jenta, og i samarbeid med politiet kom jenta til Kariannehjemmet og er nå i trygghet! Dette er et resultat av innsatsen til alle dere fantastiske månedsgivere!

MATPAKKER UNDER COVID-19

New Life Mission har delt ut 800 matpakker til de utsatte, som er helt fantastisk! Målet for neste måned er å dele ut ytterligere 400 pakker i Ongata Rongai og 400 pakker i Mashuru!

REGJERINGEN KREVER MUNNBIND

Regjeringen har sagt at alle i Kenya må gå med munnbind. Regjeringen kommer ikke til å finansiere dette til folket. Hvert munnbind koster 15 kr. Konsekvensene av dette er at de som bor i slummen – som tjener 20 kr om dagen – ikke har råd til å kjøpe munnbind til familien sin og knapt til seg selv. New Life Mission ser nå på hvordan man kan være med å hjelpe de som ikke har råd!

KLINIKKENE MÅ ÅPNE IGJEN

Våre tre klinikker (2 jeeplines og klinikken i Ongata Rongai) er ekstremt viktig for folket, spesielt i disse tider, da behovet for omsorg er enormt. Man snakker om at mennesker ikke vil dø av de fysiske konsekvensene av Covid-19, men konsekvensene av viruset i form av sult og mangel på medisiner!

Gi julegaven din til spesielt utsatte jenter

 Skolenedstengning under COVID-19 har fått store negative konsekvenser for barna og spesielt jentene i massaiområdet. Vi vet av erfaring at under kriser øker risikoen for at jenter blir seksuelt utnyttet, omskjært og tvunget til å gifte seg som barn, hvilket innebærer at de ikke kommer tilbake til skolen. Din gave gjør at vi kan hjelpe jentene å fullføre utdanningen sin.

Vipps din gave til 151515

Takk for din gave!

 

Gi den viktigste julegaven for 250,-

I kjølvannet av pandemien er det ekstra vanskelig for familier å kjenne forskjell når det er juletid. Under julehøytiden forsøker foreldrene å kjøpe noe «nytt» til barna sine og tilby ekstra god mat. Derfor er julepakken med ris, maismel, sukker, te, mungbønne, olje og såpe en oppmuntring som sprer glede til mange utsatte familier i slummen og massailand.

 

TAKK for din betydningsfulle gave!